Amber Koelewijn over Miss World Nederland combineren met haar studie

Amber Koelewijn volgt de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 en zit in haar eerste jaar. Niet geheel onbelangrijk: Amber is finalist van Miss World Nederland. Hoe doe je dat nou: je studie en je “andere” agenda combineren? Amber legt het ons uit. 

“Ik heb gekozen voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, omdat ik er heel veel feeling heb met en eigenlijk gewoon graag bezig met verzorging en uiterlijk.”

“Tijdens de studie begon ik aan deze missverkiezing. Via Instagram ben ik benaderd. De bijeenkomsten met de mede-kandidaten van Miss World Nederland zijn altijd in het weekend. Dus mijn weekenden zijn druk bezet met Miss World Nederland en mijn werk bij een chocolaterie. Plannen is belangrijk, je moet dat echt goed kunnen, mochten er opdrachten zijn van school die op tijd af moeten  Verder vind ik het ook heerlijk om te dansen en turnen, dus planning is echt belangrijk voor mij, om te voorkomen dat ik niet in tijdsnood kom.”

“Om voor mijn studie op de hoogte te blijven van de laatste trends, ben ik zelf actief op social media. Verder zoek ik veel op YouTube, wanneer ik meer wil weten over bepaalde behandelingen.”

Wil je nog meer weten over Ambers avonturen in de Miss World Nederland-verkiezing? Lees dan dit artikel. 

 

Foto credits: Van Eis Fotografie