Leren bij Thermen Soesterberg

Door Patricia Buitendijk

Hoe leer je- en voel je het beste de belevenis van het vakgebied waar je als student voor hebt gekozen? Dit was de opzet van ons avontuur.

Onze eerstejaars studenten maakten bij Thermen Soesterberg kennis met de belevenis van wellness, sauna en beauty.

Wat een feest! Een loper en feestelijke ballonnen bij ontvangst, om daarna te belanden in een wereld van ontspanning en beleving. Nadat iedereen zich had omgekleed in een heerlijke badjas, kregen we een rondleiding langs alle soorten sauna’s en stoomcabines met diverse tempraturen en geuren. Erna stond een klankschalensessie in een authentieke yurt op het programma.

Onder het genot van een heerlijke smoothie en petitfourtje konden de studenten tijdens de pauze hun ervaring delen.

Daarna wat theoretische kennis over de sauna met als afsluiting een quiz. De winnaars genoten van een heerlijke rugmassage met warme olie of een ontspannende gezichtsbehandeling met de producten van Babor. En hierna was de verwennerij nog niet afgelopen, iedereen kreeg als herinnering een mooie goodiebag. De ogen van onze studenten begonnen ervan te stralen.

Al met al was dit een super ervaring om samen met onze studenten te hebben. Samenwerking met het bedrijfsleven, de werkelijke praktijk voelen is waar het om draait binnen het mbo-onderwijs. En hoe fijn is het dat je samen met het bedrijfsleven dit soort mooie momenten kan en mag- ervaren met je studenten.