Max is serieus bezig met zijn studie én heeft genoeg tijd voor sport en sociale contacten

In plaats van zes keer gaat Max vier keer per week naar de sportschool sinds de start van zijn studie. Hij spreekt vaak af met vrienden om te voetballen of gamen. Daarnaast is hij voetbaltrainingen gaan geven. Hij is serieus bezig met zijn studie én heeft genoeg tijd voor sport en sociale contacten.

‘Ik ben mijn tijd wel wat anders gaan verdelen sinds de studie, maar ik sport nog fanatiek en zie mijn vrienden vaak. Om te voetballen of gamen. Sinds ik studeer heb ik een scooter. Veel mbo-studiegenoten hebben er één en dat leek mij ook wel wat! Hierdoor vind ik het ook leuk om samen met vrienden op de scooter te rijden.’

‘Ik vind het niet erg dat ik wat meer moet doen voor de opleiding, omdat ik nu vakken krijg die me interesseren. Ik denk veel na over de lesstof en ontwikkel me hierdoor als persoon. Ik doe een commerciële opleiding en hoor vaak van mensen dat ze dit bij mij vinden passen. Het lijkt me leuk om voor een bedrijf een product of dienst te verkopen aan andere organisaties.’

‘Ik hoop dat ik met mijn diploma naar het hbo kan. Daarna wil ik met mijn vaardigheden graag waarde toevoegen aan een bedrijf.’

‘Hulp of tips over tijdverdeling heb ik niet nodig gehad. Daar heb ik geen moeite mee. Ik weet wel zeker dat mijn mentor me hier graag bij helpt als ik dat zou vragen!’