Opening MBO Amersfoort in De Nieuwe Stad

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke opening van de gloednieuwe vestiging van MBO Amersfoort in De Nieuwe Stad, op donderdag 5 november. Wij zijn zeer trots op deze locatie en laten u met veel plezier ervaren hoe praktijkgericht onze opleidingen zijn.

IMG_6978Een coupe knippen en stylen? Een gezichtsbehandeling en cosmetische handverzorging geven? De financiële administratie verzorgen? Dat en nog veel meer leren MBO-studenten in onze scholen en onderwijsbedrijven in De Nieuwe Stad. Op deze historische plek, de oude Prodent-fabriek met tal van innovatieve bedrijven en eigentijdse organisaties, hebben onze studenten alle ruimte om zich te ontwikkelen tot professionals.

De Nieuwe Stad sluit naadloos aan bij onze ambitie ‘Onderwijs in bedrijf’, waarmee wij studenten zo dicht mogelijk bij de beroepspraktijk opleiden. Praktijk en theorie komen hier letterlijk samen. Op een steenworp afstand van de school is ons nieuwste onderwijsbedrijf Salon de Nieuwe Stad te vinden, een kapsalon en beautysalon ineen, uniek in Amersfoort. Daarnaast is in de school het onderwijsbedrijf AdminCompany gevestigd, voor studenten van de financiële opleidingen.

Vanaf 15.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk welkomstdrankje, waarna u kunt aanhaken bij een rondleiding door onze studenten. Om 16.30 uur vindt de spectaculaire openingshandeling plaats. Aansluitend genieten we met elkaar van een hapje en een drankje tijdens de feestelijke borrel.

U kunt zich hieronder aanmelden