Driedaags beauty event voor het goede doel

Drie klassen met tweedejaars studenten van de School voor Schoonheidsspecialisten van MBO Amersfoort houden op drie verschillende avonden een beauty event voor drie verschillende goede doelen. Op maandag 1 mei, dinsdag 2 mei of woensdag 3 mei is iedereen welkom op de Brabantsestraat 19 voor een hair, face & skin behandeling, leuke kleding of mooie sieraden.

Ondernemend

De studenten volgen allemaal de beroepsopleiding allround schoonheidsverzorging. Als onderdeel van het vak zelfstandig ondernemerschap leren zij een evenement organiseren en uitvoeren. Hierdoor leren zij samenwerken, netwerken, organiseren en promoten. Er wordt alleen gewerkt met de eigen beroepskennis en beroepsvaardigheden en eigen creativiteit om zonder budget en met hun netwerk een evenement neer te zetten. Daarnaast heeft elke klas een eigen goede doel gekozen: KIKA, Het vergeten kind en Pink Ribbon.

Beauty event

De studenten zorgen voor allerlei verschillende activiteiten en producten. De opbrengst van de diensten en producten komt ten goede aan het gekozen goede doel. De studenten hebben voor allerlei leuke activiteiten gezorgd. Zo kun je je haar laten doen en worden er kleine behandelingen gegeven. Daarnaast zijn er leuke sieraden en mooie kleding te koop en is er voor een hapje en drankje gezorgd.

Goed doel

Elke avond staat in het teken van een goed doel en van beauty en lifestyle. U kunt kiezen voor een goed doel of alle goede doelen ondersteunen en elke avond langs komen. Door de verschillende klassen en verschillende opzetten, ervaart u elke avond weer een andere beleving. Kom op voor KIKA op 1 mei. Meld u aan via thebeautyevent@hotmail.com. Ziet u meer in de promotie van Pink Ribbon? Voor het beauty event met dit goede doel van 2 mei meldt u zich aan via event@outlook.com. Op woensdag 3 mei staat Het Vergeten Kind centraal en kondigt u uw komst aan via Facebook evenement Beautyevent42. Op alle avonden zijn de deuren van de School voor Schoonheidsspecialisten aan de Brabantsestraat 19 in Amersfoort geopend.