‘Funky fever’ catwalkshow in Prodentfabriek

Op donderdag 9 november organiseren studenten van Kappersschool Amersfoort een catwalkshow in de Prodentfabriek aan de Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort. Onze kappersstudenten geven een zelfgekozen model een gedeeltelijke metamorfose. Ze hebben keuze uit de opdracht lang haar, creatieve omvorming of kleuren, snijden en styling. Ze laten zien hoe zij vanuit een concept naar een eindproduct werken: van het creatieve ontwerp tot het bedenken van passende kleding, de visagie en de haarstyling. Studenten van de School voor Schoonheidsspecialisten verzorgen de visagie. Het eindresultaat is te zien op de catwalk.

Tijdens deze avond treedt ook de funky coverband Xite op en is er een langhaardemonstratie door de Haarschool én een demo van Goldwell over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarmode. Ben jij erbij?

Facts:
Donderdag 9 november
Productiehal van de Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort
Inloop vanaf 19.30 uur, start show om 20.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Salon de Nieuwe Stad, Oude Fabriekstraat 1 in Amersfoort. Kosten: € 5,- tot 1 november, daarna € 7,50. Vragen? esther@salondeniewestad.nl of telefoon: 033 434 5122.