Open Huis

Je wilt leuke dingen blijven doen en nieuwe dingen leren. Dat kan allemaal, weten wij uit ervaring van onze studenten. Vandaag leven en werken aan morgen! Alleen op dit moment staat het leven ook een beetje stil. Bijvoorbeeld sporten kan momenteel helaas niet of beperkt. Je kiest een studie wel voor een langere tijd. Tijdens een groot deel van je mbo-opleiding kun je gelukkig weer doen wat je zo leuk vindt.

We zetten onze deuren alvast virtueel voor je open. Ontdek wat studenten ervaren, bekijk filmpjes over de opleiding, maak gebruik van handige studiekeuze tips en meer.

Live sessies 
Stel jouw specifieke vragen in een live sessie met studenten en docenten. Met één klik op de link kom je in de live sessie en kun je al jouw vragen stellen via de chat. Zaterdag 16 januari tussen 10.00 en 14.00 uur.

Aanmelden Live sessie

Meemaakdagen
Benieuwd hoe het eraan toegaat bij School voor Schoonheidsspecialisten en/of Kappersschool Amersfoort? Maak dan een moment mee op school! Proef de sfeer, ontmoet studenten en docenten. Natuurlijk op een veilige en ‘coronaproof’ manier!

Aanmelden meemaakdagen

Studenten vertellen

Wat ervaren studenten? Lees bijvoorbeeld het verhaal van Marilene. Zij kwam in het eerste jaar van haar onzekerheid af. Check de blogs.

Ga naar de pagina

Opleiding kappersvak

Bekijk vlogs van studenten en ontdekt wat zij vinden! De voorlichtingsvideo van Kappersschool Amersfoort geeft je alle inhoudelijke informatie over de opleidingen.

Ga naar de pagina

Opleiding schoonheidsspecialist

In de voorlichtingsvideo wordt alle informatie over de opleidingen van School voor Schoonheidsspecialisten gegeven. Bekijk ook de virtuele tour en vlogs van studenten die vertellen over hun ervaring.

Ga naar de pagina

Onze locatie

Bekijk de locatie en ons leerbedrijf: Salon De Nieuwe Stad. Een kapsalon en beautysalon ineen, uniek in Amersfoort en op steenworp afstand van school!

Ga naar de pagina

Data Open Huis

De data voor de Open Huis Dagen zijn bekend. De eerste staat gepland op maandag 30 november 2020 – 18:00 tot 21:00 uur. Bekijk alle data.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO Niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL?

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Keuzetest

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Uiterlijke Verzorging en meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

Opleidingsgids 2020-2021

Je wordt bij ons voorbereid op een plek op de arbeidsmarkt. Met geloof in eigen kunnen! Lees alles wat je als student van MBO Amersfoort moet weten in de opleidingsgids 2020-2021.

Ga naar de pagina

WhatsApp met een student

Hoe ervaren studenten de opleiding en school? Hoe is het om in Utrecht of Amersfoort te studeren? Krijg tips and tricks om je definitieve keuze te maken en alles uit je mbo te halen.

Ga naar de pagina

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen