Open Huis

Open Huis gemist? Scroll dan naar beneden voor informatie en bekijk onze video’s en vlogs.

Open Huizen schooljaar 2022 / 2023

  • Woensdag 30 november van 18.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 21 januari van 10.00 – 14.00 uur
  • Dinsdag 14 maart 2023 van 18.00 – 21.00 uur
  • Maandag 12 juni 2023 van 18.00 – 21.00 uur
  • Studiekeuze-event op woensdag 16 november 2022 van 18.00 – 21.00 uur in het Leerhotel MBO Amersfoort

 

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Studiekeuze experience

Heb je nog geen idee wat je later wil worden? Of vind je juist alles leuk en twijfel je tussen meerdere opleidingen? Laat ons je helpen tijdens het online Studiekeuze-event van MBO Amersfoort!

Ga naar de online omgeving

Stappenplan

Geweldig. Jij staat op het punt om een nieuwe studie te kiezen! Onze beste tip: Ga op ontdekking en ervaar waar je blij van wordt. Want hoe maak je nou de beste keuze? Ga gewoon van start en doe het stap voor stap.

Check het stappenplan

Studenten vertellen

Wat ervaren studenten? Lees bijvoorbeeld het verhaal van Marilene. Zij kwam in het eerste jaar van haar onzekerheid af. Check de blogs.

Ga naar de pagina

Opleiding kappersvak

Bekijk vlogs van studenten en ontdekt wat zij vinden! De voorlichtingsvideo van Kappersschool Amersfoort geeft je alle inhoudelijke informatie over de opleidingen.

Ga naar de pagina

Opleiding schoonheidsspecialist

In de voorlichtingsvideo wordt alle informatie over de opleidingen van School voor Schoonheidsspecialisten gegeven. Bekijk ook de virtuele tour en vlogs van studenten die vertellen over hun ervaring.

Ga naar de pagina

Onze locatie

Bekijk de locatie en ons leerbedrijf: Salon De Nieuwe Stad. Een kapsalon en beautysalon ineen, uniek in Amersfoort en op steenworp afstand van school!

Ga naar de pagina

MBO Niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL?

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Uiterlijke Verzorging en meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

WhatsApp met een student

Hoe ervaren studenten de opleiding en school? Hoe is het om in Utrecht of Amersfoort te studeren? Krijg tips and tricks om je definitieve keuze te maken en alles uit je mbo te halen.

Ga naar de pagina