Open Huis

We zijn weer open, dus je bent welkom op onze locaties aankomende zaterdag 22 januari van 10:00 tot 14:00 uur.

Wil je langskomen? Meld je dan hier aan en proef de sfeer van onze locaties.
Onze docenten en studenten staan voor je klaar. Zien we je zaterdag?


Dit zijn de eerstvolgende data voor het Open Huis. Save the date!

Zaterdag 22 januari 10:00 tot 14:00
Dinsdag 8 maart 18:00 tot 21:00
Woensdag 15 juni 18:00 tot 21:00

Maak het mee op locatie

Heb jij je studiekeuze nog niet gemaakt en wil jij volgend jaar starten met een opleiding? Kom dan langs en Maak het Mee op locatie.

Meld je aan!

Studenten vertellen

Wat ervaren studenten? Lees bijvoorbeeld het verhaal van Marilene. Zij kwam in het eerste jaar van haar onzekerheid af. Check de blogs.

Ga naar de pagina

Opleiding kappersvak

Bekijk vlogs van studenten en ontdekt wat zij vinden! De voorlichtingsvideo van Kappersschool Amersfoort geeft je alle inhoudelijke informatie over de opleidingen.

Ga naar de pagina

Opleiding schoonheidsspecialist

In de voorlichtingsvideo wordt alle informatie over de opleidingen van School voor Schoonheidsspecialisten gegeven. Bekijk ook de virtuele tour en vlogs van studenten die vertellen over hun ervaring.

Ga naar de pagina

Onze locatie

Bekijk de locatie en ons leerbedrijf: Salon De Nieuwe Stad. Een kapsalon en beautysalon ineen, uniek in Amersfoort en op steenworp afstand van school!

Ga naar de pagina

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO Niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL?

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Keuzetest

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Uiterlijke Verzorging en meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

WhatsApp met een student

Hoe ervaren studenten de opleiding en school? Hoe is het om in Utrecht of Amersfoort te studeren? Krijg tips and tricks om je definitieve keuze te maken en alles uit je mbo te halen.

Ga naar de pagina