Opening scholen Uiterlijke Verzorging in De Nieuwe Stad

Op donderdag 5 november vindt de feestelijke opening plaats van scholen en onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort in De Nieuwe Stad. De Kappersschool, School voor Schoonheidsspecialisten en de onderwijsbedrijven AdminCompany en Salon de Nieuwe Stad hebben er hun intrek genomen.

collage scholenEen coupe knippen en stylen? Een gezichtsbehandeling en cosmetische handverzorging geven? De complete financiële administratie verzorgen? Dat en nog veel meer leren MBO-studenten in de scholen en onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort in De Nieuwe Stad. Op deze historische plek, de oude Prodentfabriek met innovatieve bedrijven en eigentijdse organisaties, hebben de studenten alle ruimte om zich te ontwikkelen tot professionals.

De Nieuwe Stad sluit naadloos aan bij de ambitie ‘Onderwijs in bedrijf’ van MBO Amersfoort, waarmee wij studenten zo dicht mogelijk bij de beroepspraktijk opleiden. Praktijk en theorie komen hier letterlijk samen. Op een steenworp afstand van de school is het nieuwste onderwijsbedrijf Salon de Nieuwe Stad te vinden, een kapsalon en beautysalon ineen, uniek in Amersfoort. Daarnaast is in de school het onderwijsbedrijf AdminCompany gevestigd, voor studenten van de financiële opleidingen.