Romy Monteiro opent onze scholen in de Nieuwe Stad

Romy Monteiro

 

Met een knip in de vlecht, in een regen van confetti, was de opening van de gloednieuwe vestiging van MBO Amersfoort in De Nieuwe Stad op 5 november een feit. Zangeres Romy Monteiro maakte het feest compleet met een spetterend optreden.
 
Een coupe knippen en stylen? Een gezichtsbehandeling en cosmetische handverzorging geven? De complete financiële administratie verzorgen? Dat en nog veel meer leren MBO-studenten in de scholen en onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort in De Nieuwe Stad. Op deze historische plek, de oude Prodentfabriek met innovatieve bedrijven en eigentijdse organisaties, hebben de studenten alle ruimte om zich te ontwikkelen tot professionals.
 
De Nieuwe Stad sluit naadloos aan bij de ambitie ‘Onderwijs in bedrijf’ van MBO Amersfoort, wij leiden studenten zo dicht mogelijk bij de beroepspraktijk op. Praktijk en theorie komen hier letterlijk samen. Vlakbij de school vind je Salon de Nieuwe Stad, het nieuwste onderwijsbedrijf. Dit is een  kapsalon en beautysalon ineen, uniek in Amersfoort. In de vestiging is ook het onderwijsbedrijf AdminCompany gevestigd, voor studenten van de financiële opleidingen van MBO Amersfoort.