Studenten ontmoeten succesvol ondernemer Anna Nooshin

Studenten van Kappersschool Amersfoort en de School voor Schoonheidsspecialisten ontmoette maandag 31 mei Anna Nooshin in theater De Flint in Amersfoort. Anna gaf een interessant minicollege met tips en adviezen over hoe je je loopbaan van de grond krijgt. Ook beantwoordde zij vragen van studenten over haar ondernemingen en carrière. De studenten liepen gisterenmiddag met veel inspiratie de zaal uit.

‘Durf te dromen én het gewoon te doen!’

Anna Nooshin wilde de studenten vooral meegeven dat zij voor hun droom moeten gaan. ‘Volg je hart en ga ervoor: heb je een idee? Ga het dan doen! Een uitgebreid plan is niet nodig. Begin ergens en denk er niet te lang over na. Win praktisch advies in bij de juiste mensen. Lukt het niet? Dan heb je het geprobeerd en ervan geleerd.’

‘Het is goed om te leren over het leven: solliciteren, voor jezelf opkomen, gezondheid en mentaal sterk zijn. Die onderwerpen zijn belangrijk. Als je voelt dat je daar begeleiding in wilt, dan mag je daarvoor ook hulp van je school vragen’.

‘Ken je waarde’

Anna gaf de studenten nog een mooi advies mee: ‘Hou je kennis paraat en weet wat je waarde is. Dit helpt je in het bedrijfsleven, maar ook in je privéleven, om steviger in je schoenen te staan.’

Anna Nooshin

Anna Nooshin is een succesvolle ondernemer, auteur, presentatrice en online content creator op Instagram, YouTube en TikTok. Met bijna 1 miljoen volgers op Instagram is Anna op dit platform enorm succesvol. Dit blijkt, Anna is twee maal op rij (2019 + 2020) tot nummer 1 meest invloedrijke influencer van Nederland verkozen door De Media 100. 

In 2015 begon Anna haar YouTube-kanaal, waar zij inmiddels ruim 268.000 abonnees heeft. Tegenwoordig heeft Anna haar online loopbaan uitgebreid tot een carrière op televisie. Vanaf 2015 werkte Anna als mode- en lifestyle expert bij RTL Boulevard en een jaar later werd Anna jurylid en social media-adviseur van het RTL-programma Holland’s Next Top Model. In 2017 maakte ze de stap naar presentatrice van het programma waar zij het programma presenteerde. 

Anna werkt keihard om succes te bereiken en beschikt over een flinke dosis creativiteit. Haar mentaliteit is gedreven en ze stelt voortdurend nieuwe doelen voor zichzelf. In 2020 opende zij haar eigen Insta-museum: The Upside Down en in 2021 heeft zij haar eigen ‘beautymerk’ NOOSH gelanceerd.