Vintage en Futurisme tijdens metamorfoseshow Kappersschool

Dat de Kappersschool van MBO Amersfoort veelzijdig en praktijkgericht is, komt tot uiting tijdens de metamorfoseshow van maandag 23 mei aanstaande.

Totaalconcept

Tijdens de metamorfoseshow laten derdejaars studenten van de Kappersschool zich van hun meest creatieve kant zien. De studenten krijgen de opdracht om een eigen model een volledige metamorfose te geven. De uitvoering is complex: studenten laten zien hoe zij vanuit een concept naar een eindproduct kunnen werken. Het creatieve ontwerp, het bedenken van passende kleding, visagie en haarstyling komen hierbij kijken. Studenten kunnen hierbij kiezen voor het thema Vintage of Futurisme.

Praktijk op de catwalk

De Kappersschool brengt met de metamorfoseshow de opleiding in de praktijk: het eindresultaat is voor iedereen te zien op de catwalk op maandag 23 mei vanaf 19.30 uur. Start van het programma is om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Kappersschool (Brabantsestraat 19 in Amersfoort) voor € 5,- in de voorverkoop (t/m 14 mei), daarna voor € 7,50 . Dit is inclusief een welkomstdrankje en een goedgevulde goodiebag.

Het evenement vindt plaats in de Productiehal van de Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort.