Agenda

Knippen voor KiKa

Zaterdag 7 oktober gaan we iets moois doen in Salon de Nieuwe Stad. Natuurlijk maken we ook die dag mooie haarwensen tot mooie kapsels. We gaan alleen ook mooie dingen doen met de opbrengsten van die dag. Op deze zaterdag knippen de kappersstudenten voor Stichting Kinderen Kankervrij, KiKa. Van elke haarbehandeling gaat de helft naar KiKa. Kom langs tussen 9.00 en 17.00 uur bij Salon de Nieuwe Stad of maak een afspraak.

Salon de Nieuwe Stad - Knippen voor KiKa - Poster MiriamGeld voor onderzoek KiKa

Kanker is een vreselijke ziekte waar jaarlijks nog steeds veel mensen aan overlijden. Ook kinderen. Onderzoek naar kanker en naar genezing is ingewikkeld en kostbaar. Stichting KiKa zamelt geld in om onderzoek te blijven doen. Niet alleen naar hoe te genezen, maar ook er voor te zorgen dat bestaande medicijnen minder pijnlijk zijn of bijwerkingen hebben. Ook gebruiken zij het geld om voorlichting te geven. Vooral voor onderzoek is geld nodig.

Dromen en ambities

Dagelijks lopen in de Salon jongvolwassenen rond met een droom en ambitie. De studenten en instructeurs willen dat (jonge) kinderen dezelfde kansen hebben als hun en hun dromen en ambities waar kunnen maken. Om te helpen bij vernieuwend onderzoek staan deze studenten op 7 oktober klaar om u het gewenste kapsel te geven en daarmee KiKa te steunen.

 

Lees verder

Aanmelden Ouderinformatieavond School voor Uiterlijke Verzorging

Aanmelden Ouderinformatieavond School voor Uiterlijke Verzorging

  • Naar dit e-mailadres wordt de bevestiging gestuurd van deze aanmelding. Kijk hiervoor ook eventueel in uw mappen "SPAM" of "Ongewenste mail" van uw inbox.
  • Vul hier de code in die bovenaan uw brief staat

Lees verder

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen