Voorronde Skills Heroes voor schoonheidsspecialist

Maandagavond 24 oktober hebben studenten van de opleiding schoonheidsverzorging deelgenomen aan de voorronde van de Skills Heroes vakwedstrijd. Deze voorronde vond plaats in Salon de Nieuwe Stad, het onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort.

Voorafgaand aan de voorronde hebben de studenten meerdere trainingsavonden gehad waarop zij individuele tips en tops hebben ontvangen en zich goed hebben kunnen voorbereiden op deze spannende avond.

Tijdens de wedstrijd hebben de studenten een gelaats- en lichaamsbehandeling uitgevoerd. De behandeling bestond onder andere uit een huidanalyse, reiniging, gelaatsmassage, masker, rugscrub en pakking. Een juiste beroepshouding en een goed verkoop- en thuisadvies zijn tevens erg belangrijk tijdens de behandeling.
De juryleden vanuit de leerbedrijven hebben de moeilijke taak gehad om de studenten te beoordelen. De voorronde werd afgesloten met een mooie prijsuitreiking.

  1. Amanda van Twillert
  2. Anouk van den Berg
  3. Sayra Boonstra

Amanda en Anouk zullen het in de kwalificatiewedstrijd gaan opnemen tegen schoonheidsspecialistes in spé van diverse andere scholen.